tisdag 29 april 2014

Vår tisdag

IMG_0186

Den här veckan har gubben kortvecka och tog därför ledigt helt för att vara med barnen, så de är också lediga från dagis. Vår tisdag har spenderats ute i trädgården med gräsklippning, plantering och massa annat. Klockan ett mötte vi upp Eve och barnen på lekplatsen där de fyra busungarna fick springa av sig och så bjöd Eve även på fika. Hon snodde sedan med sig mina barn hem till sig för ännu mer lek så jag fick snällt knata hem själv. Då passade gubben och jag på att storstäda inför torsdagens kalas, skönt att ha det gjort!

Nu ska jag släpa mig in till duschen och sen blir det tidig läggdags. Imorgon ringer klockan vid sex och sedan börjar jag jobba. Ska bli kul! Lite senare under eftermiddagen ska vi åka ner till Skruv och titta på majbrasan!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam