fredag 11 april 2014

Full-rulle-fredag

Hela förmiddagen har jag spenderat med min pappa i stan. Vi har varit och handlat lite roliga uteleksaker till barnen som de kan ha och pyssla med när det fina vädret äntligen bestämt sig för att komma tillbaka. Jag köpte två fotbollsmål samt en sandlåda och pappa en studsmatta med nät. Gissa om han kommer vara en poppis morfar när de kommer hem på söndag och den är ihopmonterad! Jättetacksam för vår åktur och för leksakerna han köpte. Mysigt att komma iväg med honom själv också, det var ju inte igår. Barnen var för övrigt hemma med Eve under tiden och allt hade gått jättebra, Nikita hade också kommit på lek en stund.

Under eftermiddagen fick vi fikabesök från Göteborg, en vän till Simon och hans trevliga familj. Efter besöket packade vi ihop oss och åkte till Broakulla. Barnen ska spendera helgen hos gammelpäronen, som dom så länge längtat efter. Simon och jag får alltså en barnfri helg med sena kvällar och låååånga sovmorgnar.

I kväll har vi ätit en jättegod middag på värdshuset i Lessebo. Pulled pork för Simon och schnitzel för mig. Tog en halv portion men orkade bara äta lite mindre än halva. Så mycket mat… och supergott! Resten av kvällen har spenderats i soffan med filmen 12 years a slave. Fruktansvärd.. kommer ge mig mardrömmar flera nätter framöver. Tänkte vi skulle “väga upp” det lite med komedin Farväl till maffian men även den kommer ge mig mardrömmar. Av helt andra orsaker dock. Fan, så kass.

Nu: sängen. Imorgon: sovmorgon.

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Skönt att få sovmorgon, hoppas ni får en mysig helg! :)

KRAM

Anonym sa...

Är säker på att ni haft en härlig helg - fast saknat de små hihi ♡ ...
/Söndagskramen

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam