onsdag 23 april 2014

Jobbajobbajobba

IMG_9917

I går klockan halv fyra klampade jag in på min nya arbetsplats. Jag har nämligen fått timmar och sommarvikariat på ålderdomshemmet här i byn och det känns jättebra. Mitt första arbetspass gick också väldigt bra, mycket att lära sig och att ta in, men bitarna ramlar nog på plats så småningom. Strax efter nio i gårkväll kom jag hem till ett tyst hus. Bara Simon som var vaken och vi tittade på senaste avsnittet av The Big Bang Theory innan jag stupade i säng. Var länge sen jag la mig så tidigt.

I morse ringde klockan halv sex, ungarna väcktes och fick frukost innan vi begav oss till dagis. Liam tyckte det var så konstigt att vi var först där för första gången, att de fick ha hela stället för sig själva. Men deras dag hade gått bra, dock var de lite trötta när Simon hämtat hem dom vid tre. Inte så konstigt!

När jag kom hem vid fyra i eftermiddag blev det lite utelek innan vi lagade tacos, lagom till barnens gammelmormor och Arne kom för att äta middag och få hjälp med deklarationerna. Och så ännu lite utelek på det och lite kurragömma. Måste ju passa på att leka när man har besök som är för snälla för att säga nej.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men du ...**Grattis** till jobb/Kram

Emma Vuckovic sa...

Nååå hur känns det? Tror du att du kommer trivas med jobbet på servicehuset?

Sara - Ensamstående mamma sa...

Det är jobbigt att kliva upp tidigt och lämna på förskolan så tidigt, men jag jobbar själv på förskola och jag vet hur mysigt det är sådär på morgonen innan alla barn kommer. Man hinner sitta ner och prata med barnen i lugn och ro, läsa en bok, osv. Så även om det känns i mammahjärtat så har barnen oftast det toppen på förskolan :)

Agnes sa...

Svar till Emma Vuckovic:
Det tror jag absolut! Just nu snurrar det i huvudet av allt men så fort jag känner mig lite säkrare kommer det bli jättebra! Alla är så härliga där, både de boende och personalen :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam