lördag 19 april 2014

Påskafton med äggjakt

Idag har vi haft rena vårvärmen med massa sol, så dagen har spenderats ute nästan hela tiden. Vi har varit på Lundens Växthus i Ormeshaga där tre buxbomsbuskar och tjugo jordgubbsplantor fick följa med hem. Så under dagen har vi planterat återigen och barnen har lekt som tossingar med grävning i sandlådan, fotboll och hopp i studsmattan. Lite kurragömma också! Och inte nog med det, barnen har ju även fått leta påskpresenter i trädgården. Liam fick en hoppboll som han länge önskat sig och Nomi fick en rolig lektunnel. Glada barn!

Under eftermiddagen har Simon lagat smarrig middag; planka med fläskfilé, bea och potatismostoppar. Jag har bakat (kors i taket) och det blev en härlig påsktårta som ska testas här snart. Hoppas den är ätbar! Resten av kvällen spenderar vi i soffan med bra tv och kanske en film.

IMG_9607IMG_9615

2 kommentarer:

Sandra sa...

Ååh de lät gott!

Anonym sa...

Naw...Så mysigt & vilka finisar ♡ ...
Ha en fin Påskaftonskväll/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam