onsdag 9 april 2014

Eshoes.se

Eshoes, som ni hittar på denna länk, är en av nätets största skobutiker. De har ett gigantiskt sortiment av skor och tillbehör för kvinnor män och barn – ja, hela familjen. De försöker alltid att hitta nya märken på nationella och internationella mässor och att finna de bästa varorna till varje säsong. I deras sortiment finns massor av grymma varumärken, allt från bekväma sneakers från Converse till ljuvliga brudskor från A Pair. Eshoes lägger stor vikt på kundservice när du köper skor på nätet och du är alltid välkommen att kontakta dom via telefon, mail eller deras smidiga livechat. De erbjuder även fri frakt och byten, 14 dagars öppet köp och flera olika betalningsmöjligheter.

Jag har surfat runt och hittat det ena paret efter det andra som jag gärna skulle vilja ha till barnen inför vår och sommar. Ett varsitt par coola Converse hade inte suttit fel alls. Så kul med när det finns så många färger att välja mellan. Ett måste är även ett par foppisar från Crocs, Liams absoluta favoritdoja. Hela somrarna springer han omkring i sin Crocs som inte bara är grymt snygga utan även bekväma och lätta. Gissar att Nomi också skulle vilja ha ett par. Ett par i varje färg, för precis som Converse finns det så många fräscha och glada färger!

Skärmklipp01Skärmklipp2Skärmklipp3Skärmklipp4

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam