torsdag 3 april 2014

Lek och pyssel med mormor

Den här veckan jobbar Simon eftermiddag och ger sig iväg innan barnen kommit hem. Så om eftermiddagarna är det bara jag och barnen. Idag kom dock mormor och hälsade på och följde även med för att hämta på dagis. Vi har fikat tillsammans på verandan och målat vårteckningar med vattenfärg. Roligt att ha mormor på besök, tyckte barnen.

När hon gett sig av hemåt gick vi ut för att leka i kvällssolen innan middagen. Massa spring i dom där små benen och det kastades bollar och åktes rutschkana hej vilt. Börjar bli dags att inhandla lite annat till uteleken med. Morfar har lovat att köpa en studsmatta och vi ska även försöka hitta en bra sandlåda. Men när det blir vetisjutton, snart hoppas jag!

IMG_8962IMG_9000IMG_9003IMG_8956

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt med Mormorbesök & vilka härliga pussfoto hihi ...
/Kram på Er!

Anonym sa...

Så gulliga bilder på barnen.

www.mammatea.se

www.axdal.se sa...

herregud vad söta de är mot varandra.. pussgurkor :) :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam