måndag 14 april 2014

Påsklov!

IMG_9493

Första dagen med påsklov, i alla fall för Liam, Simon och mig. Nomi däremot ska gå på dagis tre dagar denna veckan. Liam får nämligen inte gå på dagis under lov då han är över tre år och vi inte behöver betala för honom, annars hade han också gått såklart. Första påsklovsdagen har i alla fall gått i lugnets tecken. Nomi har varit lite snorig och smågrinig, och hon som har humör i vanliga fall. Men lite utelek har det blivit, trots aprilväder med sol ena sekunden och regnblåst i nästa.

Efter middagen åkte Simon och Liam till Kalmar där de nu sitter på Guldfågel Arena och ser Liams första “riktiga” fotbollsmatch. Tror han har det jätteroligt! Nomi och jag fick snällt stanna hemma. Hon nattades för en trekvart sedan och jag har tv:n helt för mig själv. Top Model it is!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför skickar ni nomi till dagis när ni andra har påsklov? får inte hon också vara ledig och umgås med övriga familjen? stackarn :(

Agnes sa...

Svar till Anonym:

Jag börjar bli förbannat trött på dina negativa kommentarer titt som tätt. Vad gör du egentligen här om du bara ska klaga? Varför läser du överhuvudtaget min blogg när allt vi gör är så himla, himla fel jämt och ständigt? Den enda här det är synd om så är det dig, som måste gömma sig bakom en datorskärm och alltid kommentera bittert och elakt anonymt. Att göra mig ledsen. Förstår inte att du orkar. Och det jag heller inte förstår är vad fan jag har gjort dig?

Att Nomi går några få timmar på dagis i tre dagar denna veckan är väl helt upp till mig och hennes pappa? Hon älskar dagis, sina kompisar och sina fröknar och tjatar inte om annat. Tycker bara det är nyttigt för henne att komma bort ifrån storebror en stund och under tiden kan vi göra tradiga måsten i hus och trädgård. För inte fan åker vi till Disneyworld, badhuset eller lekland utan henne om du trodde det.

Jag skulle uppskatta om du och din dåliga energi inte visar dig härinne mer. Karma is a bitch, du vet.

Anonym sa...

Wiii...första fotbollsmatch & så fin han är Liam ♡ ...

/Påsklovskram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam