tisdag 15 april 2014

BVC

I förmiddags åkte vi med Liam till Familjecentralen i Lessebo för hans 5,5-årskontroll. Dock har han nyss fyllt fem år så den blev i tidigaste laget. Minns inte om det kanske var för att de ska slopa den senare kontrollen och bara ha femårs innan han går över till skolans barnhälsovård. Tror det var så.

Läkarbesöket gick jättebra i alla fall, jag hade inte räknat med något annat heller. De små testerna han fick genomgå fixade han galant. Han fick klippa ut en cirkel så nära linjerna han bara kunde, kan säga att det gjorde han utan problem precis på linjen. Att räkna, rita former och en gubbe (Musse Pigg valde han) och skriva sitt namn var ju heller inga konstigheter. Vikt, längd, hjärta, öron och rygg såg jättebra ut också. Under vaccinationen var han nära till tårar men efter att ha fått både ett häftigt plå01ster och klistermärke var han nöjd och glad!

Under eftermiddagen har vi fått barnens mormor och morbror på besök. De hade köpt med sig nybakat bröd så vi åt en lite senare lunch innan det var dags att hämta Nomi. Mor och bror följde med mig för att hämta skruttan och därefter gick vi en sväng på Kosta Outlet. Liam ville inte följa med, efter sprutan var han jättetrött och kokhet så han stannade hemma och vilade med pappa. Däremot har han blivit piggare igen under kvällen så man kan ju hoppas att han slipper mer feber.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har läst din blogg i flera år (måste det bli vid det här laget?) och är så glad att se att du har lagt upp en profilbild! Jag vet att det varit jobbigt för dig. Nu får man äntligen se var dina barn har fått sina tindrande ögon ifrån! Kram från Anna i Sthlm

Agnes sa...

Svar till Anna i Sthlm:
Jag tror inte du har en aning om hur glad jag blev över din kommentar. Tusen tack, du har gjort min kväll! ♥

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam