måndag 7 januari 2013

Sista dagen på jullovet

Fick närmare en chock när jag kollade på klockan och upptäckte att Nomi inte väckt mig förrän halv elva. Snacka om sovmorgon. Liam hade redan stigit upp och lekte på sitt rum.

Det är sista dagen på jullovet idag, imorgon är det dags för Liam att börja på dagis återigen. Skönt att ha julledigt men samtidigt ska det bli himla skönt att få in rutinerna igen. Sambon återfick till arbetet i gårkväll, efter att ha varit ledig sen 13 december, och går nu nattskift i några veckor.

Idag har vi inte så mycket planerat alls. Mormor eller morbror ska sitta lite barnvakt medans jag och sambon lastar bilen med skräp och åker till miljöstationen. Han hoppas väl på att få sitt paket idag också, det nya biosystemet som vi fyndade i mellandagarna. Att se på när han kopplar in det ikväll kommer bli underhållande, som alltid när han ska koppla in eller spika upp något. Man får en hel genomgång av alla svordomar han kan blandat med diverse “åååååhhhh”, “aaaargghhhhh” och plötsligt ångrar han att vi köpt skiten. Spännande.

Liam tittar nu på film och Nomi sover middag. Snart dags att väcka upp pappsen också så dagen kan börja på riktigt!

IMG_0784IMG_0819IMG_0794IMG_0785

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj,snacka om sovmorgon hihi...Härligt!
Så otroligt fina foto på dina sötisar/Kram från mig!

kattiiiiss sa...

Så söta de är!
Mina barn börjar med en studiedag imorgon.. lagom haha

Ha en skön eftermiddag!
Kram K

mammaTEA sa...

Vilken sovmorgon!

Vanilla sa...

Vad lyxigt att få sovmorgon sista dagen på jullovet! Halv elva är ju helt galet! Min lilla tjej vaknade när pappas väckarklocka ringde imorse...

Kramar

Oiidesign sa...

vad söta!

Sophie sa...

åh så söta :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam