torsdag 31 januari 2013

Årets första ortopedbesök och 70-årsfirande

En lång torsdag har vi haft – och nu har vi helg här hemma!

Vid ett-tiden idag åkte jag, sambon och Nomi in till Växjö. Först ut blev det cykelaffären för att köpa den fina cykeln som Liam ska få i födelsedagspresent om två veckor. Hans första riktiga cykel, en limegrön och jättetuff Monark 16 tum. Köpte till stödhjul också samt ett presentkort på en cykelhjälm som han ska få välja ut själv nästa gång. Han kommer bli så glad!

Efteråt fick vi lite mat i magen innan det var dags för Nomis första Ortopedbesök för i år. Hennes högra fot är ju så mycket större än hennes PEVA-fot på vänster sida, så hon behövde byta till en större storlek på högern, Allt gick jättebra och både Örjan och Jennie var så glada över att få träffa henne igen. “Hon är ju ALLTID såå glaaad!” Och så tackade Jennie för julkortet vi skickat och som nu satt upphängt i vårt undersökningsrum.

Det blev ännu ett stopp innan det var dags att lämna storstan. Babyproffsen för att köpa Liams nya bältesstol och det blev Akta Graco Logico LX Comfort, som jag skrev om igår. Superfin och så fick vi 25% rabatt på den tack vare vår barnförsäkring. Inte fy skam alls.

Sen, äntligen, styrde vi kosan mot Broakulla för att fira min mormor som idag fyller 70 år ung. Massa folk var det och vi blev bjudna på smörgåstårta, kycklingsallad, kaffe och tårta. Liam var också där såklart, han hade hämtats av mormor på dagis och följt med henne och Adde dit. Och när vi åkte hemåt klockan åtta stannade han kvar för att sedan följa med mormor och morbror hem och sova där inatt.

När vi kom hem var det nattning av bebis som gällde först. Sen tog sambon och jag tag i paketinslagningen av cykeln. Ja, herregud. Det var inte direkt enkelt och det blev inte speciellt snyggt heller, men jag tror inte han kan gissa vad som finns i!

IMG_3039IMG_3046IMG_3042

1 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt & så skojsigt för Liam med ny cykel :)
/Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam