fredag 11 oktober 2013

Hört talas om karma? Inte det?

Jag har bloggat i fem år ungefär och det är ytterst sällan jag får elaka kommentarer. Men det händer då och då, som för alla bloggare, och varje gång är det som ett knivhugg i magen. Precis som för någon timme sedan från en väldigt dömande läsare uppåt Kalix. Som inte har en aning om hur jag är som person, min bakgrund eller hur vår familj fungerar i vardagen med uppfostran, matvanor och rutiner, mer än vad som står här. Jag förstår inte vad det tjänar till att sitta och skriva elakheter anonymt? Det är så otroligt fegt och gör ingen som helst nytta. Det bara sårar.

Äntligen hade man fått lite inspiration och blogglust igen, nog fan ska någon klampa in och stampa på en. Det är såna här stunder jag överväger att låsa bloggen helt. Och just nu känns det som att det blir inom en snar framtid.

Tack du.

14 kommentarer:

Fröken M sa...

Försök skaka av dig elakheterna !!
det är bara någon som är avundsjuk och bitter !!
KRAM

Amandas jul sa...

Usch, människor är hemska! Som sagt, skaka av dig det och fortsätt precis som du är! :) Din blogg är underbar!

Anonym sa...

Tråkigt!

www.mammatea.se

Nathalie - Mamma till Charlie sa...

det finns såna jäkla puckon alltså. varför tar man sig ens TID till att kommentera något elakt? det är det konstiga tycker jag.. stor kram

MansonDust - en mammablogg om barnmode sa...

Negativa kommentarer sker sällan & då får man försöka minnas alla fina istället. :) Jag får också väldigt sällan negativt & jag försöker bara att skaka av mig så gott det går. Andra vet ingenting om en fast dom tror sig göra det pga bloggen som visar 1% av ens liv.

Natalie sa...

skit i dom, du är bättre än såna fjantar
din blogg är jätte mysig, en av de härligaste feel good bloggarna jag följer, sluta inte skriva :)

Fröken M sa...

haha !!! ja, och det roligaste är att han pratar och låter precis som Alfons !
I love it !! :) Ha en mysig kväll nu !

Anonym sa...

Näe...*Grrr blir så arg & ledsen,men tyvärr finns det folk till allt - Hoppas du kan ska av dig detta & blogga vidare öppet vännen för din blogg ger så mycket!!!

/Kraaaam Annmi <3

Love and be proud sa...

Avundsjuka, vännen! Fortsätt framåt, med ditt liv och dina planer, ska en sån Id...t få bestämma över DITT liv? Nej, tänkte väl det. ;) Önskar dig en härlig helg!

Lilith sa...

Jag får det också otroligt sällan, men under vårdnadstvisten var det lite oftare. Nu blir det väl nån gång i månaden, och oftast ifrån samma person. Men jag tar inte åt mig, jag vet ju att det inte stämmer.

Lena sandsvik sa...

Att det verkligen finns så elaka männsikor ... ( avundsjuka det är ordet). jag tycker iaf att du verkar (är ) en fantastisk fin person. otroligt händig, duktigt, hjälpsam osv.... Skit i Kalix och tänka på oss som gillar att läsa om dig och din familj i Kosta.
Ha en underbar helg... sorry- mössan kommer snart.. varit lite mycket nu...
Lena

care69 sa...

Usch, jag gillar ju att läsa det du skriver.
Låt inte en person förstöra.

Sara - Ensamstående mamma sa...

Usch vilka människor det finns! Det är så patetiskt när dessa anonyma sitter bakom skärmen och leker allan, i det verkliga livet skulle de förmodligen inte våga säga ett pip. Förut fick jag en del anonyma och negativa kommentarer, jag blev riktigt less på det och jag tänkte i samma banor som dig.. Men sen tänkte jag efter - en feg anonym människa skulle minsann inte få mig att sluta med en av de saker jag gillar mest :) Nu får jag väldigt sällan negativa kommentarer, tror det slutade efter att jag slutade svara på dessa kommentarer.. Jag läste de och svarade bara om det var en riktig fråga i kommentaren, annars läste jag bara och raderade sen utan ett svar.

Men jag vet hur det känns, det är verkligen inte roligt och man tappar blogglusten för stunden.. Försök att skaka av dig allt och tänk på att personen bakom kommentaren förmodligen är grön av avundsjuka :) Kramar!

Anonym sa...

Ja nu är jag också anonym.....fegt som rackarn och vad vet den stackarens som bor uppe i lapp träsk?? De är inte värda nån som helst uppmärksamhet, som tur väl är, stå på dig!! Kram mamz

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam