tisdag 1 oktober 2013

Eftermiddagen med barnen

Tror inte att Nomi hade behövt inskolning under två veckor. Hon stortrivs och bryr sig inte ens om oss. Skillnad var det med Liam, som satt som klistrad runt benen på en och lämningarna var tårfyllda. Nu är vi ju bara på andra inskolningsdagen men det känns ändå som att det kommer gå väldigt bra när det väl är dags!

Sambon jobbar eftermiddag denna veckan, så barnen och jag har haft hela eftermiddagen för oss själva. Efter dagishämtningen gick vi till lekplatsen för att busa av oss innan middagen. Under kvällen har barnen underhållit sig själva ganska bra och jag har kunnat röja upp bland lådor och så vidare.

Nomi somnade vid sju och Liam för en timme sedan efter sagoläsning. Jag har parkerat mig i soffan och inväntar nu Svenska Hollywoodfruar. Jag törstar efter lite drama och galenskap. Och Gunilla gör en aldrig besviken!

IMG_1412IMG_1420IMG_1451IMG_1459IMG_1399IMG_1456

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Va skönt att hon trivs så bra :)

Anonym sa...

Ooo..Så mysigt & härligt kan riktigt höra skratten <3
/Kram på Er!

Malin - Mamma till Alice sa...

Vilka sötnosar :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam