fredag 11 oktober 2013

Loftsäng och överraskning

Idag på morgonen kom äntligen Liams nya loftsäng. Dubbelt så lång leveranstid än lovat, men nu är det här. Vi satte genast ihop den, även om det var ett himla stök och bök med två ungar som så gärna ville hjälpa till. Men vi lyckades få ihop den och även få den på plats på Liams rum.

Nomi nattades sedan och Liam åkte med pappa in till stan för att leta efter kompost och annat. Jag fortsatte med hans rum, satte skrivbordet (vårt gamla som stått i mormors loppis, blev som nytt med lite färg och nya handtag) på plats och fixade i ordning en pysselhörna under sängen. Han har så mycket pyssel men vi har inte haft någon bra förvaring till det innan. Nu är alla pennor, papper, pärlor, glitter, leklera och målarfärger samlade på samma ställe och han kan pyssla där när han vill!

Pratade precis med Simon i telefonen. Visste ju att han hade en liten överraskning till Liam i stan så jag var ju också nyfiken… Hörde ekande barnskrik i bakgrunden och förstod direkt; lek på Leo’s Lekland. Vet en kille som just nu i skrivande stund är mycket lycklig och glad över överraskningen!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam