torsdag 10 oktober 2013

Nerpackat kom-ihåg

IMG_1652

Alltså herregud. Mitt kom-ihåg måste ligga begravt någonstans bland flyttlådorna. Deep, deep down. Efter en dag med sovmorgon, långfrukost, städning och nattning av lillan kommer Simon hem från jobbet. Vi står och lagar mat och pratar, han frågar “…men Nomi har väl varit på dagis idag?”. Ööööh…. helvete! Hur kunde jag glömma dagis? Hur?! Det är hennes sista inskolningsvecka och givetvis ska hon gå torsdag och fredag, även om Liam är ledig då. Men på något vis hade min hönshjärna fått för sig att hon inte längre har inskolning och nu går samma tider som Liam. Jag sprang ut och ringde dagis på direkten, fasen så dum jag kände mig. Men det gjorde såklart ingenting. Hennes inskolning har gått så himla bra hela tiden så hon kunde vara hemma imorgon också om vi ville, och sen börja på riktigt på måndag. Pjuh!

I eftermiddag har vi ätit tacos innan Liam skulle till kyrkis, mormor har varit på besök i några timmar, det har lekts och busats, Nomi har nattats och nu sitter vi i soffan med Liam, tittar på Kejsarens nya stil och kvällsfikar.

1 kommentarer:

Fröken M sa...

haha... ops !! men jag är rätt säker på att du inte är den enda som gömt det ena eller andra när det gäller dagis ;)
Tankspridda föräldrar finns det gott om !
Vilket Go fika !!! mums !!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam