torsdag 10 oktober 2013

Bortsprugna jeans

Liam fick ett par nya Nova Star-jeans för ett tag sedan. Han har väl hunnit använda dom ett par gånger, vad händer då? Dom förvinner i flytten. Hittar dom verkligen ingenstans, puts väck! Förhoppningsvis kommer dom fram vad det lider, men vi ska ändå beställa ett par nya till honom. Älskar deras jeans, så mjuka och lekvänliga och samtidigt urcoola!

Om dom behagar dyka upp framöver så är det bäst att inte ta likadana, så istället för New Slim Denim blir det ett par Denim XL från Oii, om jag inte hinner ändra mig och tar ett par andra förstås. Så svårt att välja!

5 kommentarer:

Elin - Livat på torpet sa...

Åh dom Slim jeansen är sjukt snygga! Men jag vågar inte köpa dom till Edvin, han har alltid sönder sina byxor direkt. Finns nog inga byxor som står emot hans hårda lekar ....

Hoppas att du hittar Liams byxor snart!

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Ja dom är verkligen ursnygga!! :)

Anonym sa...

Sååå snygga - hoppas de gamla kommer fram/Fredagskram Annmi

mammaTEA sa...

Hoppas de kommer fram!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Åh vad jag tycker Nova Stars jeans är snygga, skulle så gärna vilja ha ett par till Jonah. Men, jag har samma problem som Elin.. Tror inga lekar håller för Jonahs lekar ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam