onsdag 16 oktober 2013

Massa kul besök

Efter dagis fick vi ett mycket uppskattat besök av Eve, barnen och hundarna. Nemo och Liam, som inte går på samma avdelning längre, måste ha saknat varandra för dom lekte som tossingar. Glädjetårarna sprutade och svetten rann. Efter närmare två timmar hade alla barnen hunnit sparka fotboll i hela huset, hoppa i sängen, fika bulle och saft och röja runt. Så roligt dom hade! Och jag fick ha Eve en stund för mig själv också, skönt att få prata av sig!

Fick besök av barnens mormor också. Hon stannade på middag och hjälpte till att bada barnen och natta Nomi innan hon åkte hemåt för en timme sedan. Liam får vara uppe en timme extra ikväll då vi är lediga imorgon, så nu sitter vi i soffan och tittar på Tingeling innan läggdags.

IMG_0205IMG_0212IMG_0215IMG_0199

3 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Det låter som en alldeles utmärkt dag! :)

Elina sa...

Det är ju så kul och få besök, och speciellt om det är extra roligt besök :-)

Anonym sa...

En riktigt mysdag & ljuvliga foto <3
/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam