söndag 13 oktober 2013

Söndag med massa fix

Idag har vi haft ganska fullt upp. Vid tolv besökte vi bytesloppisen i skolans gympasal och gick en sväng på outleten där lite höstblomster inhandlades. När vi kom hem väntade barnens mormor som stannade på lite lunch och lek.

Under eftermiddagen har vi varit i kyrkan där Liam och hans kompisar sjöng fina sånger för oss. Så fort Nomi hör musik gestikulerar hon till “Imse vimse spindel”, så det blev ett fasligt gestikulerande där vill jag lova. När vi kom hem igen hjälptes Liam och jag åt att plantera höstblomster i en kruka på farstubron. Tycker det blev jättefint och välkomnande! Under tiden vi var ute lagade Simon middag; planka med potatismos, fläskfilé och kantarellsås. Supergott!

När Nomi somnat klockan sju donade vi lite i köket med att sätta upp en hylla och två tavellister med tillhörande lull-lull. Blev mycket mysigare och hemtrevligare. Sen var det dags för sagoläsning och så Liams tur att sova.

Vi ska strax starta igång en film, jag och min gubbe, och bara päsa innan läggdags. Imorgon väntar en ny vecka!

IMG_1770IMG_1773IMG_1774IMG_1772

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt med sånger <3
Waoo...Riktigt vackra Höstplanteringar/Kram

Malin - Mamma till Alice sa...

Jätte fint :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam