tisdag 29 oktober 2013

Ullaredshopping och tomteverkstad

IMG_0709

Vad smarta vi tyckte att vi var som åkte till Ullared och handlade julklappar en måndag i oktober. Att det var vardag efter löning spelade mindre roll för jag hade hört att det vara nada köer i lördags, så då måste det ju vara folktomt på en måndag. Jo, men tjena. Vi hade inte en tanke på att det faktiskt var höstlov och trots att vi var där innan öppning slingrade sig kön låååååångt bakåt. Men vi kom in till slut och shoppingen kunde börja.

Fyra stimmiga timmar senare var vi ute i den charmiga blåsten och spöregnet, med tre kundvagnar tillsammans som alla skulle plockas ur och allt skulle in i bagaget. Fullproppat. Precis fullproppat. Mamma och Adde hade hela baksätet fullt så man såg dom knappt bakom hela hiet. Ja, herregud. Shoppingen var inte slut där heller, blev även ett stopp i Växjö på vägen hem.

Klockan sex var vi hemma igen efter en lång bilkörning (eller mest för Simon, vi andra sov som stockar nästan hela vägen…) i stormen Simone. Jäklar vad det blåste och regnade. Barnen blev så glada när vi kom hem och vi åt alla middag ihop. Sen överraskade Liam pappa med en namnsdagstårta med jordgubbar och minimarshmallows som han gjort med farmor.

Strax innan åtta sov barnen och då började tomteverkstan för oss. Allt som vi handlat och gömt i tvättstugan plockades fram för att gås igenom och sedan slå in en massa julklappar. I och med att vi alltid hjälper mormor, farmor, farfar, gammelmormormor, faster och morbror med deras julklappar till barnen, så blir det ju en hel massa som får följa med hem från Ullared och mycket som ska slås in. Två-tre timmar senare var vi äntligen klara och alla julklappar ligger nu gömda uppe på vinden. Fler ska inhandlas innan allt är klart men vi är på god väg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att ha så mycket julklappar klara.

www.mammatea.se

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Va roligt! Gjorde ni några fynd? :)

Carolina sa...

Åh härligt med ullareds-shopping, ljuslyktorna ser otroligt fina ut! Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam