måndag 7 oktober 2013

Heldag på dagis och eftermiddag i Kalmar

IMG_1573

Nomi fick prova på en heldag (9-14) på dagis. Det var jättekonstigt att komma hem ensam, så tyst. Men jag fick en del gjort i alla fall, målade om ett gammalt skrivbord till Liams rum där han kan ha allt sitt pyssel. Fick även vila en timme innan hämtningen, har varit orolig i magen de senaste dagarna och många toabesök har det blivit. Ja, ska bespara er alla detaljer. Simon köpte med sig några bra tabletter från Apoteket så nu mår jag mycket bättre i alla fall och kunde följa med in till stan under eftermiddagen som planerat.

Hade en lång lista på prylar som behövde inhandlas, så vi tog en tur till Kalmar. Fick med oss det mesta hem förutom gräsklippare och kompost. Får kolla efter det i Växjö istället, en annan dag.

Var hemma lagom till nattningen och Nomi somnade snabbt i sin säng. Hon måste ha varit jättetrött, har varit en lång dag för henne. Liam och jag läste saga innan även han somnade och nu sitter jag och gubben i soffan, pustar ut och bara päser!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du mår bättre & sååå söta Liam & Nomi är i kundvagnen <3
Ha en fin dag/Kram Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Så bra att du mår bättre i magen nu :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam