tisdag 15 oktober 2013

Ge mig tips!

I gårkväll såg jag första säsongens sista avsnitt av Orange is the new black. Uuuunderbar serie, älskarälskarälskar och rekommenderar den verkligen! Och nu längtar jag som en tokdåre tills andra säsongen kommer.

På senaste har Simon och jag följt Game of Thrones, Vikings, The Big Bang Theory och vi ska snart sätta tänderna i Grey’s Anatomy från scratch (tänkte sett det själv men Simon ville också hänga på, kors i taket!) Men sen behöver jag ha något som jag kan se själv när jag har en stund över, men vad vet jag inte? Inget läskigt (bara läskigt när gubben är med) som The Walking Dead med äckliga zombies och sånt. Fifan! Kanske någon bra dramakomedi? Krimserie? Om jag absolut inte hittar något ska jag försöka komma ifatt gubben med Sons of Anarchy. Hade ingen aning om vad det var när han började titta men nu har man ju hört att den serien är riktigt grym, så kanske skulle man ge den en chans..?

Men jag vill ändå ha en massa, massa, massa bra tips! Vilken serie tycker du är allra, allra bäst?

 

5 kommentarer:

Amanda sa...

Jag gillade också Orange is the new black...annars kan jag rekommendera både "The killing" och "Hemlock grove" från Netflix, FANTASTISKA serier båda två :)

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Breaking bad har jag hört mycket bra om :)

Carola Paro sa...

Sons of Anarchy är bäst! Du har verkligen missat något! Vi är på säsong 6 nu, den sänds i USA för tillfället så varje vecka väntar vi på ett nytt avsnitt... Åh, underbar serie!

Kim F sa...

Homeland, Six feet under, Dexter, Suits, Walking Dead...

Och Game of Thrones, men de har jag för mig du skrivit om innan så den har du säkert sett.

Jenny sa...

Sons of Anarchy är riktigt bra!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam