söndag 2 juni 2013

Söndag med sovmorgon, “Oskar” och lite annat.

Nomi var ett vaket litet monster i natt. Ungen somnade inte förrän strax efter fyra och då fick jag äntligen gå och lägga mig. Hon måste också varit helt slutkörd så när jag vaknade vid tio sov hon än. Begriper inte varför det blir så här om nätterna. Natten innan sov hon hela tiden, vaknade inte en enda gång men sen kommer en sån här natt. Tur det inte var dagisdag!

Vi har haft oväder nästan hela dagen, spöregn och åska. Liam tyckte det var konstigt, han har inte varit med om åska så mycket förut så han undrade vad det var som dånade. Han trodde antagligen det var sjörövaren Oskar i Pippi på de sju haven som dånade så, han gick runt och håjade “Oooskaaaar, sluta nu Oskaaar!”

Här hemma sover nu Nomi lite och Liam är ute och leker med regnvattnet. Jag försöker baka en sockerkaka men den ser inte så lyckad ut, hur man nu kan misslyckas med en sockerkaka… Snart kommer farmor och hälsar på, och även mormor och Lasse. Dom ska ta med Liam ut på sjön ikväll och fiska. Det har han längtat efter och likaså att få ta med sig sin fina håv han köpte på Öland i fredags.

IMG_3702IMG_3709IMG_3711

4 kommentarer:

Carola Paro sa...

Kanske är för varmt för henne på nätterna? Båda våra barn och även jag själv sover uruselt när det är för varmt.

Anonym sa...

Inte lätt när man inte sfår ZZzZzz :(
Hoppas det blir mer av det inatt!

Ooo,så härliga foto på Liam & tror jag att han längtar till Fiske med ny hov & allt :)
Hihihi Hör honom nästan säga "Oooskaaaar, sluta nu Oskaaar" sötis/Kram Annmi

Livet på Citronodlingen sa...

Åh, det är så jobbigt när det blir såna nätter. Det finns ju fler att ta hand om så man kan ju inte bara sova ikapp tillsammans heller...

Sara - Ensamstående mamma sa...

Vad mysigt för han att följa med ut på sjön och håva fiskar :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam