tisdag 4 juni 2013

Återbesök på Ortopeden

IMG_3957

Nomi under dagens besök på Ortopeden!

Efter dagislämningen i morse åkte jag, Nomi och min mormor in till Växjö. Det var dags för ett återbesök på Ortopeden. Under Nomis första månader var vi inne varje vecka, så lite ovant att komma in nästan tre månader emellan. Skönt såklart! Hennes PEVA-fossing såg i alla fall fin ut och “fungerar” precis som den ska. Hon fick även större storlekar i sina skor och skena, hon har ju växt en del sen sist. Men nu blir det inget besök förrän till hösten!

Efteråt sprang vi på min morfar och bonusmormor så vi fikade ihop. Nomi glufsade i sig både räkmacka, fruktsmoothie och frukt!

Vi hann hem lagom till Liam slutade så vi hämtade honom på dagis. Gammelmormor stannade en stund och fikade ute på balkongen innan hon begav sig hemåt. Här hemma väntar vi nu på att middagen ska bli klar, Nomi sover lite då hennes vanliga middagslur rubbades. Men sen, när hon vaknat och vi ätit middag, blir det familjefest på dagis!

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Skönt att allt är som det ska :)

Anonym sa...

Lilla tjejjan så sör,skönt att allt såg bra ut :)
Mysigt med gott fika & besök mé/Kram Annmi som önskar er en härlig familjefest på dagis!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam