torsdag 20 juni 2013

Kvav torsdag med lek och pizza

Idag stod det mellan lite midsommarfirande på dagis och sovmorgon. Det blev det sistnämnda. Liam var verkligen trött och sov enda till halv elva, han brukar ju vara uppe först av alla annars. Så förmiddagen var lugn för oss, vi åt brunch och efter lite lek sov Nomi middag tills pappa kom hem och vi kunde gå och storhandla inför morgondagen.

I eftermiddag, efter en massa tjat om att åka rutschkana, åkte Liam och jag till Lessebo där han fick leka av sig i lekparken. Mormor kom också dit och tjötade lite. Efter en himla massa lek åkte vi och plockade upp lite pizza som fick följa med hem. Vi satt ute och åt på balkongen, trots att det ör dökvavt idag så fläktade det ganska gott dör ute i skuggan!

IMG_5977IMG_5988IMG_5991IMG_5995

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det har vart riktigt varmt...
Så gott & mysigt/Kramar Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam