fredag 28 juni 2013

En heldag i Kalmar

Vilken härlig dag vi har haft, en riktigt bra fredag.

Vi åkte in till Kalmar klockan elva för en massa bus på Leo’s Lekland. Liam hann knappt komma innanför dörrarna förrän han var iväg och klättrade. Nomi hade också en massa energi att göra av med. Hon kröp runt och klättrade som en liten tossing i hörnan för de minsta barnen. En kompis träffade hon också, Elliot, som hon förde långa djupa konversationer med. Ja, det var två trötta men nöjda barn vi fick med oss därifrån.

Efteråt besökte vi SagoPalatset där lite presentkort utnyttjades. De hade 30% på det mesta så Liam fick ett par röda shorts och Nomi fick en röd tunika och en rosa mjukiskjol från Villervalla.

Sen bar det iväg in till city där vi tog en promenad längs med Systraströmmen in till Koppartorget där vi mötte upp barnens farfar och faster. Farfar fyllde 71 år häromdagen så vi firade med middag inne på Thai Silk Palace. Buffé med god mat och så mycket mjukglass som man orkade äta. Efter all god mat tog vi en sväng på stan med faster innan vi begav oss hemåt efter en riktigt härlig fredag!

Här hemma är det nu soffhäng som gäller. Liam har krupit in i sitt lektält med filmen Svanprinsessan och lite fredagsgodis. I natt kommer vi sova gott, allihopa…

IMG_6724IMG_6679IMG_6686IMG_6674IMG_6858IMG_6696IMG_6778IMG_6650IMG_6708

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wooo...Underbart/Kramar Annmi

mammaTEA sa...

Ser ut som barnen hade det kul!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam