tisdag 11 juni 2013

Feberflicka

De där vaccinationssprutorna knockade Nomi rejält. Hon sov en halvtimme i vagnen till dagis och när vi kom hem lekte hon lite med Liam men var jättehängig. Nattade om henne och hon sov i över tre timmar. Fick gå in och väcka henne klockan sex så hon skulle få i sig lite mat. Energi fick hon nog för sedan lektes det igen litegrann. Ena stunden skulle det busas med brorsan och i nästa ville hon sitta i famnen och gosa med snutte och tutte.

Hon var alldeles kokhet nu ikväll så klockan kvart över åtta var det läggning av båda barnen. Nomi tvärdäckade utan ett pip efter alvedon och en flaska välling. Hoppas hon får sova gott i natt och vakna feberfri och piggelin imorgon!

IMG_5170IMG_5177IMG_5188IMG_5158

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Åh stackarn! Hoppas det går över under natten.

Anonym sa...

Naw...liten...Hoppas det blir mycket ZzZZZz /Kram Annmi

mammaTEA sa...

Krya på sig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam