torsdag 27 juni 2013

Hemmadag

Förutom en stund på lekplatsen i förmiddags har vi haft en hemmadag. Barnen har lekt, ätit, pärlat pärlplattor, ritat grattis-teckning till farfar, pärlat hals- och armband, busat och till sist badat i nästan en timme. De där två älskar verkligen att bada och kan sitta där och blaska i evigheter. Nomi blev riktigt trött efteråt och somnade som en stock efter en flaska välling.

Just nu sitter Liam och tittar på sin Pippi-film med en liten skål popcorn och jag sitter mest och njuter av mitt rena hem. Plock, dammsugning och skurning var väldigt behövligt och det är hemskt skönt att ha det gjort inför helgen. Nu väntar vi bara på att pappa ska komma hem också, så blir det helg på riktigt!

IMG_6565IMG_6574IMG_6627IMG_6621

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå mysigt ni har det :)
/Kramar Annmi

Livet på Citronodlingen sa...

Mysigt det också, att bara vara hemma, och visst är det skönt när allt är i ordning, även om det oftast inte varar särskilt länge ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam