tisdag 11 juni 2013

Nytt i garderoben

IMG_5140ny

Färgglada kläder från Gustav & Lillan!

På senaste tiden har plötsligt Liam växt som ogräs på längden, nästan alla hans tröjor är för korta både i armar och nertill. Men nu har jag fyllt på hans garderob med nya t-shirts i storlekarna 110/116, så nu ska han nog klara sig ett tag.

Två av de nya tillskotten är bland annat dessa fina t-shirts från Gustav & Lillan som kom i brevlådan idag. Jag älskar Maxomorra-kläder, så fina mönster och färger! Och Liam blev så glad, speciellt över de coola dinosaurierna. Och Sara, som driver butiken, var så snäll och skickade med ett par lika färgglada strumpor till honom samt ett ursött hårband till Nomi. Hårbandet har jag faktiskt sneglat på många gånger. Så gissa vad Nomifisan ska ha i håret på sitt 1-årskalas nästa vecka? Exakt!

4 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Oh my så fina!

mammaTEA sa...

Så fina tröjor.

Anonym sa...

Wow såå fint :)
/Kram Annmi

Beatrice, en tvåbarnsmamma sa...

Så fina!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam