onsdag 12 juni 2013

Med ett litet monster

Den där febern vill inte ge med sig, Nomi har varit hängig även idag och under kvällen har det varit väldigt grinigt. När vi skulle äta middag var det lugnt i början men sen var det tjoff ner i golvet med tallriken (mat i heeeela köket) och ingenting dög. Helst ska man ju ha minst åtta armar också och göra allt samtidigt. Hon är som ett ylande litet monster…

Får man säga att man tycker det är grymt skönt när barnen sover? För det är det, så in i helvete. Mitt huvud håller på att sprängas och just nu vill jag bara krypa ner i soffan och bara vara tills Simon kommer hem. Och hoppas att febern är väck imorgon istället och att hon vaknar på rätt sida.

Nu ska jag ringa till brorsan som jag lovat och tjöta lite skit, men sen.. seeeeen ska jag slänga mig i soffan och sätta på en lugn film och njuta lite av tystnaden.

IMG_5268IMG_5273IMG_5285IMG_5271

3 kommentarer:

Fru P sa...

Tyvärr är dom ju små monster ibland....

Hoppas verkligen att ni alla mår bättre imorgon

Styrkekramar!!

Anonym sa...

Jaa så får man säga...
Ursöta foto iallefall hihi /Kram Annmi

Livet på Citronodlingen sa...

Ja, det får man! :) Ibland vill man bara gå ut och stänga dörren om sig så får dom klara sig bäst dom kan haha :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam