torsdag 13 juni 2013

Liam och Nicke Nyfiken

IMG_5293

Igår landade det även ett paket till Liam i brevlådan. Han visste direkt vad som fanns i; en Nicke Nyfiken-film! Det är en av hans alla idoler och att filmen sedan handlade om sjörövare var ju en bonus. Tror att han hunnit se den fyra gånger sedan igår, men det har ju ändå varit filmväder idag då det spöregnat. Han är så nöjd, min filmtok!

Nicke Nyfiken – Sänker Piratskepp kommer från Barnfilmer.se som erbjuder, precis som namnet förtäljer, barnfilmer. Massor med barnfilmer. I deras sortiment finns alla möjliga filmer att välja mellan – allt från svenska klassiker till Dreamworks – till riktigt bra priser med sjysst service och snabba leveranser!

3 kommentarer:

Respelion sa...

Det är så man får barn (och vuxna) att längta efter regn :-)

Unknown sa...

vår Lilla N älskar med Nicke:)

Anonym sa...

Nicke Nyfiken är ju så söt likaså Liam :)
/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam