måndag 10 juni 2013

Sista veckan

Nu är det Liams sista vecka på dagis, på torsdag eftermiddag går han på sommarlov och ska vara hemma i två månader med oss. Galet! Vad ska man bara hitta på när Simon är på jobbet egentligen? Får väl skriva ihop en hittepå-lista så vi inte klättrar på väggarna.

Idag har vi haft ledigt i alla fall. Simon har eftermiddagsskiftet så barnen och jag har varit ensamma under mestadelen av dagen. Liam har målat miljoner teckningar med hus, det är det som gäller nu, och Nomi har busat runt och klättrat på möbler mest. Det börjar bli lite fart i henne nu och hon ränner som tusan mellan möblerna. Men ännu vågar hon inte riktigt släppa taget och gå själv – men det kommer. Under kvällen har vi inte gjort så mycket annars, lagat mat, käkat, lekt och spelat Fia med knuff.

IMG_5093IMG_5112IMG_5108

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Kolla in dom här tre bloggarna för massor av ideer på roliga lekar man enkelt kan göra hemma :)

http://www.funathomewithkids.com/

http://theimaginationtree.com/

http://www.blogmemom.com/

Anonym sa...

Så fina de är Liam & Nomi/Klapp på kinden Annmi

Cissi - mamma till 2 små prinsessor sa...

Låter som en riktigt mysig dag ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam