måndag 24 juni 2013

Bus och hyss

IMG_6269

Fika med gammelmormor på balkongen!

Liam kom hem idag med gammelmormor. Han hade nog kunnat stanna några nätter till, verkade inte som om han längtat hem särskilt mycket. Men han har ju sommarlov nu och kan åka till gammelmormor fler gånger och sova över. Kul hade dom haft i alla fall, igår hade dom bland annat besökt morfar där de åt middag och åkte traktor. Nöjd grabb!

Gammelmormor stannade ett par timmar på fika och gos med Nomi innan hon begav sig hemåt. Simon jobbar eftermiddag denna veckan så barnen och jag har varit hemma själva under kvällen. Massa bus och hyss har det blivit. När jag stod och diskade hittade till exempel Nomi en smarrig chokladkaka som hon tryckte i sig. Upptäckte det inte förrän hon ätit upp hela och jag fick ett stort chokladigt smile av henne!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi Härligt med ett stort chokladigt smile :)
/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam