söndag 4 augusti 2013

Newbies höstkollektion 2013

I veckan skickade KappAhl ett ljuvligt set med klänning och leggings ur Newbies nya höstkollektion till Nomi. Klänningen är långärmad, går i mörkblått och beiget med ett sött cirkelmönster på, tre knappar baktill och har söta volanger. Legginsen är ribbade med spetskant nertill. Så himla söta! Dessa plagg har hon burit idag på kalaset. Hon passar verkligen i mörkblått, matchar så fint till hennes lika mörkblå ögon!

KappAhl Newbie är en ekovänlig kollektion för familjens allra minsta som sedan en säsong tillbaka finns tillgängliga upp till storlek 98. I Newbie-kollektionen är plaggen tillverkade i naturmaterial för att visa omsorg för barnens känsliga hud och för att bidra till en bättre miljö. Höstens nya Newbie-kollektion finns i butik från och med vecka 35 2013.

IMG_9108IMG_9094IMG_9107

7 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Men oj så fin!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Supersöt klänning till en supersöt liten tjej :)

mammaTEA sa...

Vilket fint set! Gillar verkligen newbie.

Emma sa...

Jättefint! :)
Jag gillar Newbies kläder!

Livet på Citronodlingen sa...

Men åh så sött! Gillar också newbie, så mycket fint!

Anonym sa...

Åh,underbart vackert på sötaste Nomi/Puss på liten kind från "tant" Annmi

Angelika - Mamma till William & Nellie sa...

Jättefin! Har själv fått en liten prinsessa för en vecka sedan som har klänningar från newbie i massa färger och mönster. Älskar dom <3

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam