fredag 2 augusti 2013

Barnens Gård – igen!

Klockan tio i förmiddags begav vi oss hemifrån för att överraska barnen med ett nytt besök på Barnens Gård i Kallekrona. Liam har tjatat och tjatat och tjatat.. Och glad blev han när vi rullade in på parkeringen. Det var annat än vad vi var, parkeringen var full, det var inihelvetes hett, alla skrindor upptagna och lång kö. Alla Sveriges barnfamiljer hade visst tänkt precis som vi idag, “alla andra ligger nog på stranden idag så det är nog inte så mycket folk.” Jomenvisst. Fasen, vad folk! Men Liam hade roligt och han har kört lastbil, klappat djur, studsat studsmattor och hoppat hopptorn, åkt rutschkana och hela fadderullan. Lite bad blev det också och vi hittade en helt okej plats i gräset med parasoll. Men han var inte lika förtjust i att bada som sist. Förra gången åkte han vattenrutschkanan i närmare tre timmar, idag badade vi i kanske en timme och sen var det bra för hans del.

Efter Barnens Gård tänkte vi överraska barnen ännu en gång och åka in till stan för att äta middag och sedan gotta oss med glass i stora lass på Glassiären. Men det var någon sommarfest där inne med avstängda vägar och inga parkeringar, så det slutade med att vi åt på McDonald’s istället. Men de var så nöjda ändå!

IMG_8804IMG_8798IMG_8850IMG_8836IMG_8875IMG_8897IMG_8909IMG_8913

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut som en riktigt härlig dag!

www.mammatea.se

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Det ser härligt ut(även fast det var mycket folk...) :)

Anonym sa...

Såå ljuvliga badbilder :)
Soliga & varma semesterkramar/Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam