onsdag 14 augusti 2013

Ännu mer tankar kring barnens rum…

Nu, efter en himla massa färgprover och mixtrande, har vi nog kommit fram till hur barnens rum kommer se ut. Jag har satt ihop massor med olika prover (photoshop är ett himla bra verktyg måste jag säga..) och Liam och jag har tillsammans fått fram hans blivande rum vad gäller färger. Han har lika svårt för att bestämma sig som jag, ena dagen grönt, nästa dag rosa och i tredje dagen “håånga hääjer!” Så nu kör vi på det, många färger alltså, i båda rummen.

Liams ögon tindrade när han fick se alla färgerna på vimplarna som ska hänga i taken. Utifrån det fick han välja vilken färg han vill ha på övriga inredningen (förutom grått, svart och vitt) med hjälp av en stor rund matta i hans virtuella rum. Först ville han ha turkos, men sen bestämda han sig för rött. Så nu är det bestämt, rött och “hånga, hånga häjer” får det bli!

Nomi är ju däremot inte lika pratsam vad gäller favoritfärg, så jag får nog bestämma åt henne istället. Hon ska såklart också få många färger och härliga färgklickar i hela rummet. Men jag tror att en stor gul härlig matta skulle bli jättefint att ha på golvet!

Så nu ska jag nosa upp mattor i rätt kulörer på nätet (gula mattor verkar det vara dåligt av dock…) och så får det bli ett besök i tygaffären någon dag, så jag kan sy de färgglada vimplarna!

Liams rum 2

Nomis rum 2

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer bli utsnyggt tror jag & kan riktigt se Liams tindrande ögon :)
/Kramar Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Det kommer bli så himla snyggt! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam