söndag 12 maj 2013

Vecka 19 på Instagram

Nomi har börjat sova på mage, innan var det på sidan. Lite bökigt för henne på kvällen när hon ska snurra med skenan, men vid middagsluren funkar det fint när hon är utan :)Mot BVC!11-månaderskollen på BVC gick bra som vanligt. Liten väger nu prick 9 kg och är 71 cm lång.Traktorkörande och fotbollsspelande i kvällssolen!Tumnagelhelvetet gick av...Liam längtar tills mormor kommer och ropar med jämna mellanrum från balkongen; MÅMÅÅ VA EE DUUU??!!Marknadsdag i Broakulla. Nomi gosar med gudfar!Nu blire kycklingsallad, pitabröd och currysås!Efter shopping på Mylla i Ingelstad leker vi nu av oss! Snart en runda på stan och lite fika :)Liam fick välja käk idag!Dagens shopping: Varsin solhatt till barnen och present till Nikki hos Mylla, kofta, ballerina och solhatt till Nomi hos H&M samt foppisar till Liam hos KappAhl.Men shit.. mitt rekord! :DSpelar yatzy med Liam som bara vinner...Pizzamums med barn, sambo, mor, bror, Lasse och Mattias!Ikväll ska vi se Jakten, hört den ska vara jäkligt bra..

1 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara foto som alltid,Agnes :)
/Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam