lördag 18 maj 2013

Nomi 11 månader

Ännu en månad har sprungit förbi i ilfart och Nomi (bilden till vänster) är nu elva månader gammal, snart ett helt år! Det är full fart på det lilla livet, Förra veckan ställde hon sig upp mot möblerna för första gången. Det är lite vingligt och blöjan får oftast sig en smäll efter en stund men hon försöker. Hålla oss i händerna och gå är himla kul också och de små fötterna blir säkrare och säkrare på hur det fungerar. Man ser på henne hur gärna hon vill kunna gå själv och jaga den där busiga storebrorsan som bara retas!

På Liams (bilden till höger) elva månadersdag tog han sina första steg och sken av lycka. Annars är dom himla lika i utvecklingen och givetvis fortfarande till utseendet! Och jag undrar om inte Nomi kommer bli leka lockig som sin bror, skruvarna baktill växer!

IMG_2689IMG_8139

3 kommentarer:

SANDRATORN.SE - TÄVLING: BLI MÅNADENS BLOGG! sa...

Vilka ögon!! <3

Ingrid - Mamma till två sessor sa...

Oj vad fort det går, tänk att hon snart är ett år! Och de var verkligen lika hon och Liam :)

Anonym sa...

De är verkligen bedårande Liam & Nomi ♥
/Puss & Kram från "tant" Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam