tisdag 14 maj 2013

Tisdag med lite gott och blandat

IMG_2228

Barnen somnade för natten för en stund sedan och jag gav precis upp sökandet efter fjärrkontrollen till Canal Digital-boxen. Förstår inte hur den där lilla damen lyckas, det är ju inte första gången en fjärrkontroll försvinner när hon varit i närheten. Ingen tv för mig ikväll alltså, kanske lika bra det så jag kan fortsätta med all design som ligger på hög. Kanske kika på en film sen istället i väntan på att gubben ska komma hem?

Dagen har annars flutit på ganska bra. Nomi och jag hade sån jäkla tur att regnskuren la av strax innan vi skulle gå till dagis och hämta Liam klockan två. Vi har varit och handlat, lagat middag (slängde ihop en supergod pastasallad med skinka, melon och dressing), det har lekts och busats, vi har tittat på Alfons Åberg, Nomi fick sig ett välbehövligt bad även denna kväll (kort och gott; bajs allover) och så lite kvällsmat innan sagoläsning och nattning.

3 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Oh my så gott det ser ut.. Blir riktigt sugen på en kall och fräsch pastasallad nu.

Anonym sa...

Ja,tänk vad barn är bra på att "kollra bort" vissa saker hihi
Låter mysigt med lek,bus & Alfons Åberg :)

/Kram Annmi

SANDRATORN.SE - TÄVLING: BLI MÅNADENS BLOGG! sa...

Pasta luuuul! :D

Såg riktigt gott ut! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam