tisdag 28 maj 2013

Från byxor till shorts

IMG_3434nyyy

Liam har de senaste veckorna gjort hål i knäna på tre av hans jeans. Hur han lyckats med det vet jag inte, tycker han leker ganska lugnt och brukar inte slita så på sina kläder. Men men, inte mycket att göra åt. Men istället för att kasta satte jag saxen i dom och sydde om dom till shorts som han kan ha i sommar.

Blev faktiskt riktigt nöjd även om det är amatörsytt med mormors gamla symaskin. Och Liam var nöjd han också; “Oooh mamma, dom ä ättehina!” Ett gott betyg från min pojk!

4 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Kanonbra ju :) Själv är jag helt kass på att sy, men barnen har en faster som är riktigt duktig :)

Anonym sa...

Såå tuffa de blev & han är ju bara för söt Liam :)
Kan riktigt höra glädjen när han säger “Oooh mamma, dom ä ättehina!” så go/Kram Annmi

Beatrice, en tvåbarnsmamma sa...

Perfekt ju!

Elin - En trebarnsmamma sa...

Jag har tänkt göra samma sak med Edvins jeans. För han har hål på ALLA knän ... men jag slipper istäället köpa shorts till han i sommar ;)
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam