söndag 5 maj 2013

Fotboll, pannkakor och anfall

IMG_1458

Här hemma har vi nu en styck nybadad tjej som sover gott, en styck nybadad pojk som tittar på Röjar-Ralf, en styck pappa som kollar på Mästarnas Mästare och en styck mamma som bloggar och försöker komma ifatt med annat efter helgen.

Efter fotbollsspelandet på planen i eftermiddags fortsatte pappsen mot Nybro för fotbollsmatch, Nomi sov middag och Liam och jag gräddade pannkakor och gottade oss med. Vi har sedan ägnat resten av eftermiddagen och kvällen åt en massa lek både ute och inne, ätit korv med bröd till kvällsmat och busungarna har badat.

Höll förresten på att skita ner mig när mamma ringde tidigare. Min lillebror hade fått ett epilepsianfall i kyrkan och fått åka till akuten med en ond arm. Röntgen visade att armen hoppat ur led (någon mer än jag som ser Riggs framför sig i Dödligt Vapen..? Ousch!) och efter en massa bedövning och morfin fick dom slå tillbaka den. Nu är han i alla fall hemma, hög som ett hus, men mår bra. Jävla epilepsi!

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Vilken mysig dag bortsett från axeln... Jag slog axeln ur led när jag ramlade ner från ett träd, men jag blev sövd innan dom satte tillbaks den.. Dom kanske bara gör det med mindre barn, jag var inte så gammal då..

Anonym sa...

Oj,skönt att alla mår Ok iallefall/Kramas

Anonym sa...

Så gott med Pannkakor & så härlig Liam ser ut,lite trötter hihi
Usch då för Ep anfall & arm urled,det gör ont har haft axel ur led...Skönt att han mår bra/Kram Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam