torsdag 16 maj 2013

Ett år

Igår var det exakt ett år sedan som jag i ilfart fick göra ett ultraljud på Växjö Lasarett. Där fick jag fick veta att jo, det var en bebis därinne och att hoppsan, jag var så långt gången som i vecka trettiofyra. Det är ju inte riktigt klokt egentligen, på lördag är det endast fyra korta veckor kvar tills Nomi fyller ett år. Ett år. Och vi som inte ens visste att hon fanns därinne i magen under så lång tid. Men jag är så glad och tacksam att hon gjorde det, hon kom precis när hon skulle.

IMG_2417IMG_2444IMG_2380IMG_2457IMG_2382IMG_2405

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,det är ofattbart hihi & ni fick världens finaste lilla sessa ♥ Nomi,sååå fin hon är/Puss på kinden från "tant" Annmi

Livet på Citronodlingen sa...

Tänker att det måste vara så mycket lugnare och skönare att inte veta något förräns på slutet.. Slippa all oro vid minsta lilla under dom där låååångaaa nio månaderna :)

Vanilla sa...

Ja, det är helt sjukt att ni fick reda på det så sent! Förstår att det är konstigt för er att hon redan fyller ett! :-)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam