måndag 27 maj 2013

En dammsugare med nya bissingar

IMG_3339

Den där lilla munsbiten (ludd/kex/vadsomhelst) som du hittade på golvet idag och som du svalde fort som ögat innan jag hann få ut det, det har jag bevis på du lilla fröken. Att hon är en liten dammsugare ser man klart och tydligt på denna bild men också att hennes två nya bissingar där uppe kommit fram mer och mer nu! Och två till bredvid är också på väg.

Under eftermiddagen, efter att morfar hälsat på, kom äntligen Liam med mormor och Lasse. Han och mormor hade bakat kanelbullar igår och hade med sig två stora påsar till oss. Under kvällen har vi sen bara tagit det lugnt, jag och mina två godingar. Pappsen jobbar eftermiddag denna veckan så vi har fått rå om oss själva. Lagat middag, jag har sytt lite, kollat på film, badat och läst saga innan nattning. Barnen sover gott och jag ska krypa ner i soffan och njuta av några avsnitt Desperate Housewives innan min guube kommer hem från fabriken. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi Sötistösen /Puss

Melissas Prinsar sa...

åh vilken underbar bild! så himla söt =)

Anonym sa...

Herregud vilket litet charmtroll! Vilket foto!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam