torsdag 23 maj 2013

Vår torsdagsmorgon

IMG_3021

Nomi äter lunch, köttbullar, ägg och leverpastejsmörgås.

Till skillnad från igår hade vi god tid på oss i morse. Trodde jag. Klockan halv nio var vi klara att klä på ytterkläderna i godan och ro och trippa bort till dagis. Dock innan jag mindes att vi skulle komma vid kvart i nio, en kvart tidigare, för att vi skulle ha utvecklingssamtal just idag. Då var vi inte ute i så god tid som jag trodde, på med kläderna och ut, ut, ut! Minne som en guldfisk.

Utvecklingssamtalet gick helt okej. Liam sköter sig, är snäll mot sina kompisar och alltid glad och positiv till allt dom hittar på. Det enda är ju talet som alltid är på tapeten men vi ska till logoped i juni och så får vi ta det därifrån sen. Efter samtalet stannade jag en stund, han har plötsligt blivit lite mammig på senaste. Han brukar knappt ha tid med att säga hej då, men den här veckan vill han gärna att mamma ska stanna hos honom på dagis. Men efter en stund får jag tillåtelse att gå hem, och det är ju bra i alla fall.

Här hemma har jag och lillfröken busat och ätit lunch. Nomi smaskade i sig leverpastejsmörgås, kokt ägg och köttbullar. Resten som hon inte orkade äta upp lät hon kasta ner på golvet så mamma fick lite extrajobb. Nu sover hon dock middag, kladdmajan. Sover hon lika bra som hon brukar får jag nog väcka henne om ett par timmar, innan vi ska rulle mot dagis igen.

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Ibland är det nästan så att man vill sätta dom i badkaret direkt när dom ska äta, så är det bara att skölja av sen när dom är färdiga ;)

Anonym sa...

Hon är sååå söt din "Kladdmaja" :)
Skönt att det är så bra på dagis liite skönt när de ändå visar lite mamighet hihi
Ha en fin dag/Kram Annmi

Vanilla sa...

Typiskt när man för en gångs skull är i god tid! :-)

Skönt att samtalet gick bra!
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam