torsdag 9 maj 2013

Marknadsdag i Broakulla

Tobias, Nomis gudfar, är nere från Göteborg och har sovit över i natt. Efter frukosten idag åkte vi till Braokulla på årets marknad. Träffade såklart Liam som sovit över hos mormor i natt, han var där med mormor, morbror och gammelmormor. Han hade handlat ballong och klubbor, så nöjd. Och han tyckte det var så häftigt när motorcykelkaravanen kom och körde genom marknaden, både pappa, farfar och bonusgammelmorfar var ju med och körde.

Marknaden var mysig i alla fall och vi träffade lite folk också att prata med. Det enda irritationsmomentet var väl WT-kärringen som hade hoppborgen, hon skrek på barnen och gjorde Liam jätteledsen. Hade kunnat strypa henne. “Det kostar pengar att hoppa och nu har ni hoppat tillräckligt. Jag står ju här och skriker mig hes, tror ni det är någon jävla välgörenhet?” Sätt upp en skyltjävel med pris och maxtid då så slipper du skrika. Eller ge fan i att ha en hoppborg överhuvudtaget, din otrevliga dumfan.

Efter marknaden åkte vi hem till gammelmormor i alla fall. Det blev lite lek i trädgården, Nomi sov gott i vagnen, sen lite kräftkalas och fika!

IMG_1712IMG_1730IMG_1655IMG_1658IMG_1661IMG_1668IMG_1754IMG_1733IMG_1758IMG_1780IMG_1788IMG_1762

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Men vilken kärring...

Anonym sa...

Såå mysigt & vilkla fina foto,men...
Vilken kärring *grrrrrrr /Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam