onsdag 29 maj 2013

Nattvak och sovmorgon

IMG_3444

Nomi har alltid sovit bra både på nätter och på dagen. Men i och med nya tänder som börjar komma har det vänt lite upp och ner på sovrutinerna. När hon vaknar på natten är det nästan omöjligt att söva om henne. Hon snurrar runt, sparkar, sprattlar och när man plötsligt tror att hon somnat börjar hon igen. Hon är skittrött men hon får inte ro att somna bara.

I natt höll jag på att strypa henne. Satt i två och en halv timme och försökte lugnt få henne att komma till ro. Hon fick välling och alvedon men det hjälpte inte, hon skulle bara inte somna. Vid halv fyra pallade jag inte mer, tålamodet var slut, så Simon fick ta över. Andra tycker väl kanske att “det där är väl inte så farligt, du ska se min…” men för oss blir det ju det. Vi är vana vid två barn som sover mycket och bra. Och jag hoppas att detta bara är något tillfälligt!

Simon tog barnen i morse och jag fick en låååång sovmorgon. Blev väckt när han skulle åka och träna innan jobbet, Nomi låg då och sov middag. Kollade in i kylen för att ta fram frukost (ja, eller lunch blir det ju nästan…) och där stod en smörgåstårta med en lapp från min älskade guuube. Han kan han!

3 kommentarer:

Cissi - mamma till 2 små prinsessor sa...

Är ju på det viset, man jämför ju med hur man brukar ha det och utifrån sina egna referensramar... Hoppas det vänder snart och ni får sova igen ;)

Anonym sa...

Inte lätt :( Hoppas det bara är tillfälligt!
Waoooo Vilken kille Smörgåstårta sååå gulligt & gottit/Kram Annmi

Livet på Citronodlingen sa...

Förstår dig, jag blir helt knäckt när jag inte får sova...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam