lördag 11 maj 2013

En dag i stan med lek och shopping

Vi sa i gårkväll att vi skulle försöka komma iväg och hitta på något kul idag. I förmiddags enades vi om att det skulle bli en tripp in till stan, men först ett stopp på Mylla i Ingelstad. Både Simon och jag gillar ju Villervalla, så att gå in där är ju livsfarligt egentligen för vi vill ha allting. Men barnen fick i alla fall varsin solhatt och så handlade vi present till Nikki också.

Sen begav vi oss in till Växjö. Det var så härligt väder så vi lekte av oss på lekplatsen i Linnéparken först. Liam hade jättekul och Nomi satt mest och spanade i vagnen. Men sen blev det lite shopping till både i stan och ute på Grand Samarkand. Liam fick ett par foppisar med Blixten på KappAhl och Nomi fick en vit kofta, vita ballerina och en vit solhatt på H&M.

Liam fick välja matställe idag och han valde McDonald’s som vi käkade på innan vi till slut begav oss hemåt. Ingen härlig biltur hem med två ledsna och trötta barn men hem kom vi till slut. Även om det kändes som en hel evighet.

Nomi somnade tidigt och Liam har bäddat ner sig i soffan men sina salta pinnar och Alfons Åberg-film. Jag ska blanda ihop lite dilldippe till chippe och sen blir det lite härlig tv-underhållning denna lördagskväll. Kanske en film också.

IMG_1977IMG_2012IMG_1998IMG_2019IMG_2041IMG_2060IMG_2059IMG_2024

4 kommentarer:

Junitjej sa...

Kinagungan är för härlig!

Livet på Citronodlingen sa...

Klätterträdet ser kul ut :)
Låter som en bra dag även om det var lite gnälligt på vägen hem. Det blir väl ofta så...

Anonym sa...

Underbart & såå sött/Kraaam Annmi

Miss M sa...

Söta kids som vanligt...
Men det jag reagerar på är den stackars ungen i overall, när alla andra är lättklädda *puh liksom* =/

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam