söndag 5 maj 2013

Vecka 18 på Instagram

Årets första traktortur!Liam och jag målar!Korv med bröd hos morfar!Igår lilla traktorn, idag den stora!Morfars traktor är så coool!Morfar och Nomi!Majbrasan igång!Liam har handlat Villervalla-jacka, överdragsbyxor och vanliga byxor hos SagoPalatset. Nu en biltur :)Fan så nöjda vi är med softshelljackan, grymt snygg! Liam ville dock ha den rosa men fanns inte i hans storlek så det fick bli denna härliga limegröna färg istället.Ett stopp på hemvägen :)Nystädat hem och tvätten hänger ute på tork!Liam pärlar konstverk till FladderLisa och farmor.Nomi har kontrollen!Gör som alla andra idag och lägger upp en Cola-bild. Dock verkar inte mitt namn höra till de "vanliga" så det får bli detta istället, passar ännu bättre :)Usch, inte ett öga torrt här!Fotbollsnörd som far sin :)Gräddar pannkakor till minsta fotbollsspelarn.Glaafiiis!Kvällsbad innan läggdags!Filmtips till dig som gillar The Notebook och Lasse-Hallström-myspys.! Riktigt mysig film och den blir ju inte sämre med Duhamel i huvudrollen.. Mmm.. :)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Underbara foto som alltid :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam