onsdag 31 oktober 2012

Undersökning hos Ortopeden

IMG_5894

Nomi i sin nya, mysiga jumpsuit från Iob-butiken!

Nytt besök på Ortopeden i förmiddags. Vi får nog snart flytta in till Växjö, så som vi ränner på lasarettet var och varannan dag.

Nomis små fossingar undersöktes och dom blev väldigt oroliga över hennes skavsår som blivit betydligt större på hennes PEVA-fot, andra foten såg dock bättre ut. De båda tvättades rena, plåstrades om och så fick hon nya, bättre strumpor som inte korvar sig eller kanar runt. Det är ju då det blir skavsår. Skorna fixades också till, Anders töjde ut den ena på hälen så den inte ska ligga mot skavsåret allt för mycket och satte även in mjuk kudde över hälen. Så nu hoppas vi att det kommer se bättre ut och läka fort. Men för att vara på säkra sidan ska vi åka in igen på fredag förmiddag för att se så det inte blivit värre.

Efteråt blev det lite god lunch för hela familjen och sen två snabba svängar på Babyproffsen och MediaMarkt innan hemfärd.

Tävling: Zeal of Sweden

Jag tävlar om ett valfritt amningsplagg från Zeal of Sweden hos Agnes!
Var med och tävla
här du också!

Vinst:
En vinnare får välja ett valfritt amningsplagg fån Zeal of Sweden! Vinstvärdet ligger på mellan 475-595 riksdaler + frakt!
Zeal of Sweden erbjuder sköna, eleganta, ekologiska amningskläder, kläder som sitter snyggt och som gör att du kan amma diskret. Be boobelicious!

För att delta med en vinstchans:
Lämna en kommentar med namn, mailadress och berätta vilket som är ditt favoritplagg hos Zeal of Sweden.

För tre extra vinstchanser (valfritt):
• Gilla
Zeal of Sweden på facebook och lämna sedan ditt namn i din kommentar.
Tipsa om tävlingen på din Blogg/Facebook/Twitter och länka hit, lämna sedan länken till tipset i din kommentar.
Prenumerera på
min blogg hos Bloglovin' och skriv vilket nummer du blev, eller om du redan prenumererar, i din kommentar.

Ni får själva välja hur många vinstchanser ni vill ha (endast första momentet är obligatoriskt) och sammanlagt kan ni få 4 stycken. Tävlingen varar i två veckor och avslutas onsdagen den 14 november klockan 21:00. Lycka till allihopa!

tisdag 30 oktober 2012

Vackert namnsmycke från ME Store

IMG_5885ny

Jag fick hem ett ljuvligt namnhalsband från ME Store förra veckan. Jag har enda sedan Nomi föddes saknat ett halsband med båda min barns namn på, och nu äntligen har jag ett att bära.

Halsbandet har en kulkedja, en ring där det står Mammas Hjärtan på, en svart pärla och två brickor med texterna Nomi och Liam. Hur fint som helst och kommer bära det så ofta jag bara kan!

ME Store erbjuder ett stort sortiment av trendiga smycken och accessoarer för alla smaker – allt från ear cuffs, extensions och piercings till personliga smycken. Gilla gärna ME Stores facebooksida för att hålla koll på kommande nyheter och erbjudanden!

En promenad

Barnen och jag tog en promenad i friska luften, behövdes verkligen idag. Vi gick till lekplatsen där Liam fick busa av sig, klättra, åka rutschkana och gunga. Nomi sov gott under tiden. Sen plockade vi lite löv som vi ska pyssla med ikväll och fortsatte sedan till affären för att handla innan hemfärd.

IMG_5848IMG_5816IMG_5824IMG_5842IMG_5849IMG_5822

Mammas nybadade solstråle ♥

IMG_5791IMG_5805IMG_5813IMG_5802

Jollyrace!

jollyrace_2

Nu är det snart dags för ännu ett Jollyrace hos Jollyroom!

De kommer under 7 timmar sälja ut utvalda produkter till superpriser och helt fraktfritt!
Produkterna byts 1 gång/timme, så det gäller att sitta bänkad framför datorn, beredd att klicka hem just dina favoriter.
Vilka produkter som kommer vara med på Jollyracet är hemligt, så det får ni se under racets gång!

Jollyracet pågår mellan 16:00 – 23:00 idag, tisdagen den 30/10.
Sätt dig bänkad och var beredd!

måndag 29 oktober 2012

Vinnare: Kristina Edh Design

Tävlingen i samarbete med Kristina Edh Design är nu avslutad och
en vinnare av ett ljuvligt halsband är utsedd – det blev nummer 12 (av 36 lotter)!

Stort grattis – du har mail!
Tusen tack Kristina och Kristina Edh Design för den underbara vinsten
och tack till de 36 deltagarna som ville vara med!

Första dagen på höstlovet

I skrivande stund ligger Liam och Vilda ingosade i ett soffhörn och tittar på film. Nomi ligger nakenfis i babygymmet och sprattlar av sig utan skor och skena. Skönt för henne att vädra de små fossingarna några gånger per dag.

Vår första dag på höstlovet har varit ganska lugn. Liam spenderade ju natten hos mormor så han var inte hemma förrän efter lunchtid och då hade pappsen hunnit åka till jobbet för ett eftermiddagspass. Under eftermiddagen har vi, förutom tråkiga måsten, bland annat byggt tågbana, slott och torn på vardagsrumsgolvet. Och sen har det blivit lite film. En lugn start på lovet alltså.

IMG_5773IMG_5775IMG_5771IMG_5774

Tävling: Anna of Scandinavia

Anna of Scandinavia

Jag tävlar om duovagnen Copenhagen från Anna of Scandinavia hos Agnes!
Var med och tävla
här du också!

Vinst:
En vinnare får duovagnen Copenhagen i färgen Dark Khaki från Anna of Scandinavia! Vinstvärdet ligger på 2 895 riksdaler + frakt!
Vagnen fås med både sitt- och liggdel som är enkla att ta av, på och vända i ett enkelt handgrepp. Vagnens aluminiumchassi ger låg vikt och i kombination med enkel fällbarhet gör vagnen lätt att stuva in i bilen. Den är också l
ättmanövrerad med sina tre massiva gummihjul och det svängbara framhjulet kan dessutom låsas i ett fast läge när man bara vill gå rakt fram. Tyget är tjockt och extremt slitstarkt. Varje detalj är genomtänkt och designad för att ge ett enklare och smidigare liv tillsammans med barnet. Till varje vagn ingår dessutom en vindskyddande fotmuff samt regnskydd.

För att delta med en vinstchans:
Lämna en kommentar med namn, mailadress och berätta vilken som är din favoritvagn hos Anna of Scandinavia.

För tre extra vinstchanser (valfritt):
• Gilla
Anna of Scandinavia på facebook och lämna sedan ditt namn i din kommentar.
Tipsa om tävlingen på din Blogg/Facebook/Twitter och länka hit, lämna sedan länken till tipset i din kommentar.
Prenumerera på
min blogg hos Bloglovin' och skriv vilket nummer du blev, eller om du redan prenumererar, i din kommentar.

Ni får själva välja hur många vinstchanser ni vill ha (endast första momentet är obligatoriskt) och sammanlagt kan ni få 4 stycken. Tävlingen varar i två veckor och avslutas måndagen den 12 november klockan 21:00. Lycka till allihopa!

söndag 28 oktober 2012

Söndagsmiddag och övernattning

IMG_2532ny

Det är väl för härligt att bli bjudna på middag en söndag, en sak mindre att tänka på. Denna gång blev det hos barnens gammelmormor, (bonus)gammelmorfar och vovsingen Bonzo. Vi blev bortskämda med en god middag och en massa efterrätt. Liam gottade i sig både kanelbulle och glass!

Efteråt skjutsades Liam till sin mormor och morbror. Dom ville ha honom över natten och han var snabb på att säga ja. Mysa med mormor och morbror, leka busa och skämmas bort ännu mer kan man ju inte tacka nej till heller.

Gubben och jag har fått oss en lugn kväll i soffan. Nomi somnade strax efter åtta så vi har kollat på Solsidan och Beck ifred. Nu strax är det sängdags och så får vi hoppas att Nomi sover sina tolv timmar i natt som hon brukar. Me löööv sovmorgon.

Vinnare: Kramdjursbutiken

Tävlingen i samarbete med Kramdjursbutiken är nu avslutad och
en vinnare av en stor gosig katt är utsedd – det blev nummer 14 (av 128 lotter)!
Dessienu
Stort grattis – du har mail!
Tusen tack Christophe och Kramdjursbutiken för den gosiga vinsten
och tack till de 45 deltagarna som ville vara med!

lördag 27 oktober 2012

Vår lördagskväll…

…med levande ljus, mys med mormor, smarrig fondue, Så mycket bättre, bus och lek, barnfilm, nattning, Rampart, gos med Vilda och en massa soffslapp är nu snart till ända. Imorgon väntar en ny dag!

IMG_5644IMG_5634IMG_5638IMG_5624IMG_5646IMG_5651

Chokladbollsbakning

IMG_5590IMG_5612IMG_5609IMG_5613IMG_5610IMG_5586

Smakportioner

IMG_5563

Förra fredagen, dagen efter Nomis 4-månaders dag, firade vi hennes avgipsning med en allra första smakportion. Mosad banan blev det! Hon var väl inte överförtjust men det gick bättre än förväntat. Nästa försök var i tisdags men då var det inte lika gott, många grimaser blev det!

Idag provade vi på risgröt med mango och äpple för första gången. Det gick faktiskt riktigt bra. Jovisst, hälften hamnade i haklappen och på golvet men hon fick i sig en del ändå och gott verkade hon också tycka att det var.

fredag 26 oktober 2012

Det obligatoriska fredagsmyset

IMG_5544

Jag och min lilla familj har haft en mysig fredagskväll med middagsfix, barnfilm, exotisk planka och potatissallad, tv-underhållning och en massa mys och slapp i soffan. Precis som det ska vara!

Vinnare: House of Shirts

Tävlingen i samarbete med House of Shirts är nu avslutad och
en vinnare av en valfri ball t-shirt är utsedd – det blev nummer 70 (av 182 lotter)!

Stort grattis – ni har mail!
Tusen tack till Joel och House of Shirts för toppenvinsten
och tack till de 75 deltagarna som ville vara med!

Ett busigt besök på Leo’s Lekland i Kalmar

IMG_5423IMG_5332IMG_5378IMG_5355IMG_5494IMG_5338IMG_5405IMG_5486IMG_5335

torsdag 25 oktober 2012

Den första snön

IMG_5250

Hela dagen har man sett statusar som “Jag ser det snöar, jag ser det snöar…” på facebook. Men inte fasen snöade det här, det var bara blött och regnigt. Men så ikväll ringde lillebror vid halv sju och bad mig titta ut genom fönstret. Det snöade! Underbart!

Vildingen Vilda är lugn en sekund

IMG_5233IMG_5227IMG_5206

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam