lördag 25 oktober 2014

Vår fredag och lördag

Gårdagen spenderade jag med pappa i stan, en far-och-dotter-dag med shopping och god mat. Var lite ängslig att han skulle tycka att jag shoppade lite för mycket, men det var fasen han som var värst av oss två. Barnen var hemma under tiden med gammelmormor då Simon jobbade till tre. De lekte och åt pannkakor ihop. Eller ja, Nomi åt ingenting för hon mådde inte bra. Febrig och kräkig vilket jag inte visste om när vi åkte. Men under kvällen piggnade hon till och fick energin tillbaka.

Idag har vi varit på smurfgympa på Kosta Outlet. Liam hoppade och studsade och tyckte det var jättekul, Nomi höll sig dock till pappas famn. Sen var det godisregn och alla barnen fick komma fram och kramas med smurfarna och få varsin glass. Efteråt följde Nemo, Nikki och André med hem för att äta nybakta frallor från nya bageriet i byn, leka och titta på film.

Under kvällen har vi varit i Lessebo och ätit middag med Mia, mamma och Lasse. Han hade lagat en kanongod middag med älgstek, potatisgratäng och kantarellsås. Paj och vaniljsås till efterrätt.  Lite senare slöt även Uffe, brorsan och hans nya tjejja upp. Haft en jättetrevlig kväll med dart, kortspel och skitprat!

IMG_8935IMG_8929IMG_8933IMG_8944

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Va skönt att hon blev bättre så snabbt!

Amanda sa...

Men gud vad kul det lät med smurfgympa. :) Det hade mina små älskat!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam