söndag 26 oktober 2014

Förra årets…

Idag har vi varit på barnloppis i Lessebo, hälsat på morfar i Skruv och sedan tillbaka till Lessebo för att lämna ungarna hos mamma och Lasse. Blev att vi stannade kvar på middag och lite kortspel innan vi åkte hemåt. Barnen stannade kvar då mormor ville ha dom över natten. De skulle göra bananpannkakor och pyssla ikväll, mormormys!

Jag gav mig ikväll på att fixa till en pumpa att ha på trappen. Förra årets pumpor (som ni ser på bilderna nedanför) var nära att få mig inlagd på närmsta psykklinik, men de blev ju bra till slut ändå. I år var jag inte lika komplicerad när det kom till motivet. Jag gjorde det jäkligt enkelt för mig och tog fram borrmaskinen. Fick ingen bra bild på den i mörkret men får testa igen imorgon!

IMG_0537IMG_0552IMG_0554IMG_0546

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina ♡ ...
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam