fredag 31 oktober 2014

HAPPY HALLOWEEN

I år ville Liam vara en fladdermus och var supernöjd med sin coola dräkt! Men nej, låta mamma måla ansiktet läskigt var uteslutet. Nomi var lite kluven till vad hon ville vara. Ena dagen ville hon ha sin pumpadräkt och nästa skulle hon vara en häxa. Med rosa hår såklart, mycket viktig detalj! Fanns ingen dräkt i hennes storlek så det fick bli svart body och leggings, häxhatt med hår och så tog jag en söndrig halloweenklänning vi fått och klippte bort överdelen på den, så det blev en häxkjol istället.

I eftermiddag, efter shopping och logopedbesök i stan, startade vi igång våran bus-eller-godis-runda. Först till mormor i Lessebo, sedan morbror i Emmaboda, gammelmormor och bonusgammelmorfar i Broakulla och slutligen hos morfar i Skruv. Två hinkar fulla med godis och pengar blev det. Kom hem med två sockerstinna men trötta barn ikväll!

IMG_9083IMG_9108IMG_9085IMG_9094IMG_9095IMG_9122

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh,underbaringar :)
Happy Halloween på Er & Kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam